Nota de premsa

CaixaBank facilita la participació de 1.300 esportistes amb discapacitat física en competicions oficials de la FEDDF

Compromís de CaixaBank amb l'esport paralímpic

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Selecció espanyola Bàsquet en Cadira de Rodes

• L'entitat financera sufragarà les despeses d'inscripció dels esportistes que participin en competicions oficials celebrades a Espanya durant la temporada 2020/2021.

• Nou acord de col·laboració que reafirma la implicació de l'entitat amb l'esport paralímpic i que se suma a la campanya “Inconformistes de l'Esport”, que té com a objectiu acompanyar als atletes fins als Jocs Paralímpics de Tòquio.

CaixaBank ha anunciat avui el nou compromís de l'entitat amb l'esport adaptat després de la seva reafirmació de la campanya “Inconformistes de l'Esport” que va crear l'entitat per a acompanyar als atletes paralímpics als Jocs de Tòquio 2020.

L'entitat financera ha signat un nou acord de col·laboració amb la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) mitjançant el qual sufragarà les despeses d'inscripció de 1.300 esportistes que disputin qualsevol dels esdeveniments oficials organitzats per aquesta Federació en les 14 especialitats del seu calendari nacional: atletisme, bàsquet en cadira de rodes, boccia, esquí alpí, surf de neu, eslàlom, hoquei en cadira de rodes, natació, pàdel en cadira de rodes, halterofília, rugbi en cadira de rodes, tir olímpic, fossat olímpic (tir al plat) i futbol per a amputats.

D'aquesta manera, la quota d'inscripció dels Campionats d'Espanya -absoluts, per clubs i per seleccions autonòmiques-, Copes d'Espanya i Lligues Nacionals que les Federacions Autonòmiques, Clubs, Entitats Esportives o esportistes, segons els casos, abonen a la FEDDF, serà íntegrament finançada per CaixaBank durant la temporada 2020/2021 com a suport a la participació dels esportistes amb discapacitat física en l'activitat competitiva estatal organitzada per la FEDDF.

Per al president de la Federació, José Alberto Álvarez, “això suposa un important suport al nostre esport federat, un suport per a totes les nostres estructures federatives que facilitarà la participació dels seus esportistes o equips en competicions i abastarà totes les especialitats esportives que, al llarg de l'any, tenen activitat competitiva a nivell estatal”.

Així mateix, el president ha subratllat la importància d'una col·laboració d'aquest tipus: “És especialment destacable, en un moment tan difícil, on s'han d'adoptar mesures que ajudin a mantenir l'activitat de federacions autonòmiques i clubs, per a continuar promocionant i ajudant a competir al col·lectiu d'esportistes amb discapacitat física al qual representem”.

Per part seva, CaixaBank ha destacat la rellevància de l'acord. “Per a CaixaBank és important mantenir el nostre ferm compromís amb l'esport adaptat, que es va iniciar en 2016. Durant aquest període de temps hem estat treballant per a potenciar les diferents modalitats esportives i donar visibilitat als esportistes paralímpics. En el context actual, creiem que és el moment de reafirmar el nostre compromís ajudant al fet que tots aquests atletes puguin seguir amb la seva preparació diària”, han explicat en l'entitat financera.

#AmbTuMésQueMai

A través de la campanya #AmbTuMésQueMai, l'entitat financera ha adoptat múltiples mesures per a continuar estant al costat dels esportistes paralímpics, així com dels clients, accionistes, empleats, patrocinats i de la societat en general. A través d'aquest compromís amb la FEDDF així com amb el programa ADOP, CaixaBank continuarà estant al costat d'ells perquè puguin continuar comptant amb els millors mitjans possibles per a aconseguir els seus objectius esportius i traslladant a la societat els valors que representen.

A més, l'entitat financera continuarà treballant per a desenvolupar campanyes de difusió i visibilitat amb l'objectiu donar a conèixer el dia a dia de l'esport paralímpic i els seus esportistes, afavorint un major coneixement de les seves fites esportives i dels valors que impregnen cadascuna de les seves accions.

Amb l'objectiu d'associar els valors de CaixaBank amb l'esport adaptat, l'entitat financera continuarà dinamitzant el seu pla de continguts per a “els inconformistes de l'esport”, eix creatiu de la campanya publicitària que CaixaBank porta desenvolupant fruit del seu acord amb el Comitè Paralímpic Espanyol.

 

NOTÍCIES RELACIONADES