Nota de premsa

CaixaBank acompanya a les Seleccions espanyoles de bàsquet abans de la seva participació a Tòquio 2020

En el marc del patrocini de CaixaBank amb la FEB, vinculats des de l'any 2013

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, visita a les seleccions masculines i femenines de bàsquet en el darrer entrenament abans de viatjar cap als JJOO de Tokio

• José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, i Jorge Garbajosa, president de la Federació Espanyola de Bàsquet, han participat en un acte privat en el parquet del WiZink Center per a fer costat a les seleccions masculines i femenines abans de la cita olímpica.

• “En uns moments en què la societat busca constantment referents, aquestes seleccions sempre han estat un exemple gràcies al grup humà que han format i que posa tot el seu talent, sacrifici i potencial individual al servei d'un objectiu comú”, ha destacat José Ignacio *Goirigolzarri.

• Per part seva, Jorge Garbajosa ha ressaltat “la implicació de CaixaBank amb les línies estratègiques de present i de futur de la Federació”.


Els presidents de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, i de la FEB, Jorge Garbajosa, han participat en un acte especial de comiat de les Seleccions Absolutes Femenina i Masculina de Bàsquet abans d'iniciar, en les pròximes hores, el seu viatge rumb als Jocs Olímpics amb l'objectiu de mantenir-se entre les millors seleccions del món.

La trobada, organitzada en el parquet WiZink Center de Madrid, ha comptat amb la participació de directius de totes dues entitats, tots els integrants del cos tècnic de totes dues seleccions, així com els jugadors convocats fins avui per Sergio Scariolo i Lucas Mondelo. Aquesta jornada, prèvia a l'últim entrenament al nostre país, ha estat el punt i final a la preparació de tots dos equips abans dels seus viatges previs a la disputa dels Jocs Olímpics. Aquest mateix dijous, la Selecció Masculina posarà rumb a Las Vegas, on disputarà el 18 de juliol el seu darrer partit de preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Per la seva banda, la Femenina viatjarà directament a la capital japonesa aquest dissabte.

José Ignacio Goirigolzarri i Jorge Garbajosa han presidit un acte en el qual s'han ressaltat els valors com el lideratge, el treball en equip, la confiança, el compromís, la constància o l'esforç, entre altres, que encarnen tots dos col·lectius. 

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha destacat que “en uns moments en què la societat busca constantment referents, aquestes seleccions sempre han estat un exemple gràcies al grup humà que han format i que posa tot el seu talent, sacrifici i potencial individual al servei d'un objectiu comú”.

“Sou un exemple indiscutible de com canalitzar el lideratge personal en benefici de l'equip” i ha volgut reconèixer a tots dos combinats nacionals que “gràcies a la vostra constància, treball, esforç comú i talent individual heu estat capaços de superar a rivals físicament superiors al llarg dels últims campionats”, ha apuntat Goirigolzarri.

Per part seva, Jorge Garbajosa, president de la FEB, ha ressaltat “la implicació de CaixaBank amb les línies estratègiques de present i de futur de la Federació. Hi ha símbols que són molt més que símbols. Que el president de CaixaBank vulgui venir a conèixer el que senten els nostres equips masculí i femení és d'un valor incalculable tant per a la Federació com per a tots els que la componem”.

En el marc d'aquest acte, el seleccionador nacional femení, Lucas Mondelo, ha valorat la situació i ha explicat que “l'equip es troba molt bé a nivell anímic, de treball i d'activitat. En els partits de preparació davant França ja es va poder veure que l'estil i l'actitud eren molt bons. Estem molt esperançats a fer un molt bon campionat, a competir i, tant de bo, poder arribar lluny”.

“Els partits de preparació disputats fins ara ens han transmès bones sensacions, si bé encara queda molta feina per a poder estar des del primer partit a un nivell alt de competitivitat”, ha expressat, Sergio Scariolo, seleccionador nacional masculí.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

CaixaBank és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i patrocinador oficial de la selecció espanyola, tant femenina com masculina, en totes les seves categories, que van des de l'absoluta fins a la sub-16, i patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

L'entitat financera s'ha involucrat amb el bàsquet espanyol des de l'any 2013 i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives entorn d'aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels èxits internacionals.

En la seva implementació de l'estratègia de patrocini, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments vinculats al món del bàsquet que s'han celebrat en l'última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és l'aposta com a patrocinador oficial de la Copa del Món de 2014 celebrada a Espanya, l'activació de múltiples iniciatives coincidint amb les finestres FIBA disputades en tot el territori, la col·laboració amb la Copa del Món de Bàsquet Femení celebrada a Tenerife l'any 2018, l'Eurobasket femení que es disputa enguany a València o l'històric compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i que ha rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.

Amb motiu de la Copa del Món Masculina celebrada a Espanya 2014, la FEB i CaixaBank van unir esforços amb la finalitat de fomentar un programa de voluntariat esportiu que transcendís la pròpia competició: el programa voluntaris FEB CaixaBank. Set anys després, el programa Bàsquet Espanya, amb el suport de CaixaBank, ha aconseguit teixir una sòlida comunitat de gairebé 20.000 voluntaris, que donen suport a tots els esdeveniments oficials de bàsquet organitzats per la FEB.

 

NOTÍCIES RELACIONADES