Nota de premsa

Àvila presenta la il•lusió del Plaza 3x3 CaixaBank 2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Presentació Plaza 3x3 CaixaBank

• El president de la FEB, el director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, l'alcalde d'Àvila, el diputat provincial d'esports i el president de la Federació de Bàsquet de Castella i Lleó han presentat aquest divendres a Àvila el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que arrencarà aquest dissabte 27 d'abril a l'emblemàtica Plaça de Santa Teresa de la capital avilesa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2019 ja està a punt. El president de la FEB, Jorge Garbajosa; el director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, Marc Benhamou; l'alcalde d'Àvila, José Luis Rivas; el diputat provincial d'esports, Eduardo Duque; i el president de la Federació de Bàsquet de Castella i Lleó, Carlos Sainz, han presentat oficialment aquest divendres el calendari de l'edició d'aquest any, que arrenca aquest mateix dissabte a Àvila amb l'objectiu de portar el nostre esport als escenaris més emblemàtics del país i aconseguir els 45.000 participants des de la seva creació. En l'acte ha participat així mateix el regidor d'esports de l'Ajuntament d'Àvila, Pablo Gómez, el delegat de la FBCyL a Àvila, l'ex jugador Juanjo Bernabé, i un grup de nens i nenes dels equips de formació del Col·legi Diocesà.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB i l'entitat financera per promocionar el bàsquet i els seus valors, obrirà el seu circuit 2019 a la Plaça de Santa Teresa d'Àvila i en les pròximes setmanes farà parades als escenaris més emblemàtics de Melilla (4 de maig), Logronyo (18 de maig), Pamplona (9 de juny) i Saragossa (21 de setembre). I estan actualment en tràmit les parades projectades a València, Palma, Bilbao, Càceres, Santiago de Compostela i Sevilla.

Les jornades del Plaza 3x3 CaixaBank, que un any més estaran obertes a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, se celebraran en la seva majoria en dissabte i es prolongaran des de les 10 hores del matí fins a les 17 hores de la tarda aproximadament. Amb competicions a totes les categories, masculines i femenines, i diferents concursos amenitzats per l'ambaixador FEB Fernando Romay.

Com en anys anteriors, el circuit, d'inscripció gratuïta per a jugadors i equips, comptarà amb el suport de les institucions locals i les Federacions Autonòmiques, així com amb la col·laboració de voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

En la seva presentació d'aquest divendres a Àvila, el president de la FEB, Jorge Garbajosa, ha volgut destacar que “el Plaza 3x3 CaixaBank és ja el major referent de la promoció del bàsquet al nostre país. En aquesta la seva vuitena edició tornarem a omplir de bàsquet les places més emblemàtiques de les ciutats espanyoles, en la nostra obstinació per promocionar no només la seva pràctica sinó també i sobretot els valors que transmet. Estic convençut que aquest Plaza 3x3 CaixaBank 2019 serà inoblidable”.

De la seva banda, el director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, Marc Benhamou, ha afirmat que “CaixaBank és una entitat compromesa amb l'esport i especialment amb el bàsquet, modalitat amb la qual comparteix valors humans i estratègics com l'esforç, compromís, treball en equip, esperit de superació i respecte, conceptes associats a l'empresa i que ens mouen a involucrar-nos com a patrocinador principal d'aquest campionat”.

Per a l'alcalde d'Àvila, José Luis Rivas, “rebre el Plaza 3x3 CaixaBank i a més obrir el circuit d'aquest any és un luxe, un privilegi i un honor. El nostre agraïment a la Federació Espanyola, a CaixaBank i a la Federació de Castella i Lleó per haver triat Àvila, convido a tots els nostres nens i nenes, familiars i ciutadans en general a fer que aquest dissabte la Plaça de Santa Teresa estigui plena”.

El diputat provincial d'esports, Eduardo Duque, ha volgut “reiterar l'agraïment als qui han fet possible que Àvila sigui seu d'aquest esdeveniment” i ha volgut assenyalar que “estem molt orgullosos de col·laborar en una jornada com aquesta i esperem que tant els nens i nenes de la capital com de la resta de la província que participaran s'ho passin en gran”.

I el president de la FBCyL, Carlos Sainz, ha mostrat el seu agraïment “a l'alcalde d'Àvila per fer possible que el Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arrenqui en aquesta meravellosa plaça, agrair també el suport de CaixaBank, sense el qual un esdeveniment com aquest no es podria realitzar, i desitjar que els nois i els seus pares visquin una jornada que sempre recordaran”.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des del 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Murcia i Almería- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit des de fa set anys, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES