Reportatge

Aula Talks, nova iniciativa de CaixaBank de formació financera per a accionistes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

CaixaBank impulsa la formació en economia i finances com una palanca clau per millorar el benestar financer dels seus clients, accionistes i de la societat en el seu conjunt. Amb aquesta premissa, l'entitat ha posat en marxa una nova iniciativa denominada  Aula Talks. Es tracta d'unes xerrades curtes, d'uns 20 minuts de durada, impartides per referents del món acadèmic i professional, que intenten respondre a les preguntes més recurrents sobre economia i finances i proporcionen continguts complementaris als cursos de formació que CaixaBank ofereix a través del seu programa Aula.

Aula Talks consta en un primer moment de cinc vídeos de temes d'interès per a l'accionista, que van des de l'entorn macroeconòmic i les polítiques monetàries, fins al futur de la banca passant per la planificació financera, la fiscalitat o la psicologia de l'inversor. L'Aula Talks estan disponibles en el web corporatiu  www.CaixaBank.com/aula

L'entitat va posar en marxa l’any 2011, de forma pionera entre les empreses de l'IBEX 35, el programa de formació Aula, una iniciativa per dotar als accionistes minoristes de CaixaBank de coneixements sobre economia i finances que els ajudin a prendre les seves decisions d'inversió de forma més fonamentada. L’any 2018, el contingut d'aquest programa va començar a expandir-se en els canals digitals i va posar en marxa una sèrie de seminaris online denominats Webinars Aula, amb els que l'entitat posa a disposició dels seus accionistes continguts de formació en finances.

 

NOTÍCIES RELACIONADES