Nota de premsa

Aspid disposarà de vehicles per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa” i el concessionari Drivim

En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
El director de CaixaBank Payments & Consumer, Manel Ble, la presidenta d’ASPID, Bibiana Bendicho, el director de banca d’instituciones de CaixaBank a Lleida, Víctor Martínez, i el director comercial de Citroen a Lleida, Jordi Masamunt.

L’acció correspon a la modalitat “Mobilitat Solidària”, dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

Amb aquesta aportació, Aspid podrà facilitar els desplaçaments a les persones del seu equip i als beneficiaris de la seva activitat.

La Fundació “la Caixa” i Drivim Lleida, en col·laboració amb CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 16.750 euros perquè Aspid disposi d’una furgoneta per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat.

L'acció s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Aquest nou vehicle permetrà millorar la qualitat de prestació dels serveis actuals, especialment d’assistència en les comarques del Segrià i Noguera, així com la prestació de serveis a les empreses del teixit lleidatà, consolidant el manteniment de l'ocupació dels 66 llocs de treball actuals del Centre Especial de Treball d'ASPID.

La col·laboració realitzada a Lleida pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una subvenció de la Fundació “la Caixa” de 16.750 euros  i la col·laboració de Drivim per facilitar a l'entitat l'adquisició del vehicle.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions d’Aspid a Lleida, hi ha assistit el director de banca d’institucions de CaixaBank a Lleida, Víctor Martínez, el director comercial de Citroen a Lleida, Jordi Masamunt, la presidenta d’ASPID, Bibiana Bendicho, i el director de CaixaBank Payments & Consumer, Manel Ble.

 

Sobre Aspid

ASPID disposa d'un Centre Especial de Treball que en l'actualitat ofereix inserció laboral a 66 persones, de les quals el 90% són professionals amb discapacitat. El Centre Especial de Treball d'ASPID, es dedica a dos grans línies d'activitat professional. Per una banda, la divisió de call center Suport 24h, dedicada a l'activitat de recepció i emissió telefònica ininterrompuda amb serveis d'emergència de 24h. Altrament la divisió Serviaspid, dedicada a la prestació de serveis per a grans instal.lacions, com consergeries, recepcionistes i serveis de neteja, així com manipulats de productes. 

 

Sobre Drivim

Drivim és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència al sector de l’automòbil, amb la xarxa de concessionaris oficials de Citroën, Subaru i DS Automobiles, líder a Catalunya.

El principal objectiu de Drivim és oferir un tracte de màxima qualitat i excel·lència al servei. D’aquesta manera, s’ofereix la millor experiència de compra de cotxe per tots els nostres clients.

Per l’alta competitivitat del sector de l’automoció, Drivim està en constant formació, renovació i innovació d’idees, per poder brindar als nostres clients una experiència diferent, una experiència Drivim.

 

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. En 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social.

 

La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta forma, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa” en favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

 

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES