Nota de premsa

“Aragó a Llapis”, mostra el patrimoni artístic d’Aragó a través de dibuixos exposats a l’Store CaixaBank Plaza Aragón

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

La entidad organiza una exposición con 22 dibujos de Fernando Lapeña, que recogen los principales edificios e iglesias del patrimonio aragonés.
CaixaBank, en su oficina Store Plaza Aragón, acoge esta exposición en honor a San Jorge, patrón de Aragón

CaixaBank presenta del 16 al 27 abril, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, una inèdita exposició de 22 dibuixos a llapis que mostren els edificis més significatius d’Aragó, així com l'art mudèjar i romànic de les seves esglésies.

Fernando Lapeña López, Enginyer actualment jubilat, exposa a l'oficina Store Plaza Aragón de CaixaBank, dibuixos de la Basílica del Pilar, edifici de Correus i Telègrafs o la torre de la Magdalena, de Saragossa així com d’altres de les províncies d'Osca i Teruel, que mostren el patrimoni artístic de localitats com Alquezar o Valderrobres.

A més de l'exposició, el dia 19 abril a les 18.30, Lapeña impartirà un taller sobre els seus dibuixos, les tècniques, el seu significat, motivacions i aficions després de la seva jubilació, com per exemple “Aragó a llapis”. Xerrada dirigida al col·lectiu Family relatarà com un directiu ple d'activitat es jubila i torna a reinventar-se.

Xerrades DialogA

Les xerrades DialogA són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme a les oficines Store de l'entitat. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartides per experts de primer nivell.

Les xerrades són obertes al públic de manera gratuïta, i el format permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es concep com una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació al detall està accessible al web de DialogA (https://dialoga.lacaixa.es/listado), on els mateixos clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els esdeveniments als quals s'apuntin.

Lideratge en innovació de CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península.

L'entitat està considerada com un dels líders en innovació en serveis financers a nivell mundial, amb 5,6 milions de clients de banca online, dels quals 4,1 milions operen a través del mòbil.

Així mateix, CaixaBank és capdavanter en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la primera implantació comercial a Europa dels sistemes de pagament contactless i de pagament pel mòbil, la creació dels primers caixers contactless del món, el llançament d’imaginBank, el primer banc mòbil d'Espanya, o el desenvolupament de les primeres aplicacions d'intel·ligència artificial per a l’atenció al client.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya en reconeixement a la seva aposta per la digitalització com a via per millorar la qualitat de servei als clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES