Nota de premsa

Alfonso Manuel Sánchez González, nou Director de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier a Navarra

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

Alfonso Manuel Sánchez González ha estat nomenat nou Director de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier a Navarra, en substitució de Carlos Ayesa Villar, qui ocuparà a partir d'ara la Direcció del Departament de Desenvolupament de Producte de Passiu de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier a nivell nacional.

Com a nou màxim responsable de Banca Privada i Premier a la Direcció Territorial de Navarra, Alfonso Manuel Sánchez González gestionarà l'activitat d'aquests segments a les 157 oficines que té l'entitat en aquesta comunitat. Per a això compta també amb els 21 professionals especialitzats del Centre de Banca Privada de Pamplona, que atenen a més de 2.400 grups familiars i empreses, gestionant un patrimoni proper als 2.500 milions d'euros.

CaixaBank Banca Privada és la millor entitat de Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, que li ha concedit aquesta distinció per quart any consecutiu. La clau de l'èxit es basa en un model de banca privada, que combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb un servei especialitzat format per 560 gestors, 46 centres exclusius i unes prestacions tecnològiques que permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc.

Alfonso Manuel Sánchez González va néixer a Cistierna (León) fa 45 anys però està vinculat a Navarra des de fa més de dues dècades, quan va començar la seva carrera professional a Banco Santander. Entre la seva formació acadèmica destaca la titulació en Economia per la Universitat d'Alcalá de Henares i el Postgrau de Direcció de Negoci Financer per la Universitat Autònoma de Madrid.

Vinculat sempre al sector financer, ha ocupat nombrosos llocs directius a la xarxa d'oficines, direccions provincials i direccions de segment de negoci en diferents províncies d'Espanya, sent la seva última etapa a Navarra entre el 2010 i 2016 com a director territorial del Santander. D'aquí va passar a Saragossa per exercir el càrrec de director comercial d'Aragó, Navarra i La Rioja, lloc que ha ocupat fins al seu nomenament a CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES