Nota de premsa

AgroBank i elBullifoundation debaten a Almeria sobre la innovació en els processos productius i la comercialització en el sector agroalimentari

Més de 170 clients de CaixaBank, empresaris del sector agroalimentari, assisteixen al Taller d’Innovació en Tecnova amb Ferran Adrià i el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, Juan Ignacio Zafra.

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
AgroBank i elBullifoundation debaten a Almeria sobre la innovació en els processos productius i la comercialització en el sector agroalimentari

AgroBank i elBulliFoundation han mantingut aquest matí una trobada en Tecnova amb més de 170 empreses d'Almeria del sector agroalimentari, especialitzades en la producció i comercialització de productes d’alimentació i clients de la línia de negoci agrària de CaixaBank.

Ferran Adrià i el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Murcia, Juan Ignacio Zafra, han participat en el Taller Innovació AgroBank & elBulliFoundation on s'ha debatut sobre la innovació en els processos productius i de comercialització en el sector agroalimentari amb l'objectiu d'analitzar casos d'èxit i conèixer les claus per generar valor en el sector

Per a Ferran Adrià, “aquestes trobades permeten, a través del diàleg, que una entitat com CaixaBank recolzi a un client del sector agroalimentari oferint-li un servei que suposi una mica més que un crèdit, i no parlem d'un tema social, sinó de negocis”, ha destacat.

Segons Ferran Adrià, “tractem d'aconseguir que les empreses siguin totalment dinàmiques i estiguin adaptades a cada moment, i és igual si facturen mil o un milió d'euros, perquè el control ha de ser el mateix”, ha explicat.

Les conclusions d'aquests tallers, que es desenvolupen també en altres zones d'Espanya, formaran part del projecte conjunt que estan desenvolupant AgroBank i elBullifoundation per conèixer i millorar diferents àrees del negoci agrari.

CaixaBank, entitat de referència per al sector agroalimentari

AgroBank és la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari amb la qual l'entitat financera ha reforçat el seu lideratge en aquest segment superant els 340.000 clients en tota Espanya.

En els dos anys transcorreguts des del llançament d’AgroBank, el volum de negoci gestionat ha registrat un increment de l'11,4%, fins als 15.691 milions d'euros.

De fet, CaixaBank s'ha convertit en l'entitat financera de referència per al sector agrari. El nombre de negocis agraris clients de l'entitat ha superat els 100.000 (+5%) i gairebé un de cada quatre autònoms del sector és client d’AgroBank- 24,8% de quota-. A Andalusia, aquesta xifra ascendeix al 41%.

Acord entre CaixaBank i elBulliFoundation

La trobada empresarial celebrada aquest matí a Almeria forma part de les actuacions contemplades en l'acord signat recentment entre CaixaBank i elBulliFoundation, que contempla la creació d'equips de treball mixts per a diferents projectes.

La col·laboració de CaixaBank contribuirà també al desenvolupament de la Bullipedia, projecte en el qual elBullifoundation està elaborant un estudi científic i històric en suport al sector agrari i a altres sectors de productes específics.

L'acord entre CaixaBank i elBullifoundation, que té una durada de dos anys, amb possibilitat de renovació, inclou a més la creació de beques perquè clients joves de CaixaBank es puguin incorporar a l'equip de treball de elBullifoundation o la celebració de conferències com la que aquest matí ha tingut lloc a la seu de Tecnova.

 

NOTÍCIES RELACIONADES